kapitein hok in cafe de schoenmaker

Kapitein Høk werd in 2016 opgericht voor een eenmalig optreden tijdens het Haarles Feest. Het was zo’n groot succes (wild hossende massa’s in de tent en rondvliegend hooi), dat het niet bij een eenmalig optreden zou blijven. De band trad daarna ook op in onder andere Café de Barbier in Hellendoorn en in Café de Droadnagel in Haarle. “Elk optreden levert ons weer nieuwe aanbiedingen op”, vertelt zanger/gitarist Roy Calkhoven. “De agenda van dit jaar begint leuk vol te raken. Een filmpje van ons optreden in Haarle is ooit gedeeld door een Facebookpagina van Normaal-fans. Sindsdien gaat het hard!”

De band bestaat verder uit gitaristen Cyril Besten en Michiel Jansen, bassist Jaap Schrijver en drummer Piero Sestu, allemaal uit Haarle. Het eerste optreden van de band duurde nog een uur, maar inmiddels is de setlist verder uitgebreid. Verwacht alle grote hits van Normaal en dan voornamelijk de beginjaren van die roemruchte band. Van ‘Ik bun moar een eenvoudige boerenlul’ tot ‘Deurdonderen’.

DJ Stefan ‘Olijke Zuidvrucht’ Klein Koerkamp zorgt voor de verdere muzikale invulling. Michiel en Piero spelen die avond zelfs twee keer. Ze doen voor het optreden van Kapitein Høk een korte try-out met hun andere band: The Damned Few (stevige bluesrock). Aanvang is om 21.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. Kaarten reserveren is mogelijk via 0572-301219 (of aan de bar).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.