k2 reclame laat zich graag inspireren door ondernemers

K2 Reclame richt zich op het creëren, fabriceren en plaatsen van diverse reclamemiddelen, zoals zuil- en gevelreclame, autobelettering en carwrapping, stands voor beurzen en lichtreclame. Directeur is John Kieftenbeld uit Raalte die al een lange geschiedenis heeft in de regionale reclamewereld, zowel in Salland als in Twente. Hij wordt bijgestaan door grafisch vormgever en spin in het web Evelien Roeke en monteur Danny Cents.

Kieftenbeld is nieuw in de wereld van het eigen ondernemerschap en hij gaat dan ook gedegen te werk. Zo is hij een mooie samenwerking aangegaan met Koggel Reclame uit Ommen, één van de grotere bedrijven in deze regio. “Dat betekent dat we veel samen kunnen optrekken, onder andere bij de inkoop. Dat maakt onze prijzen bijzonder aantrekkelijk. Bovendien kunnen we elkaar bij drukte op personeelsgebied uit de brand helpen. We zijn dus zeker geen dependance. Het is een samenwerking op basis van gelijkwaardigheid.”

K2 Reclame kan met scherpe prijzen werken, maar wil zeker niet de goedkoopste zijn. “We gaan geen concurrentie aan met bedrijven die op budgetniveau werken. Dat past niet bij ons, want dan moeten we inleveren op kwaliteit”, aldus Kieftenbeld die verwacht vooral ook te kunnen scoren op het terrein van advies. “Helaas beginnen teveel bedrijven zonder kennis aan dit traject. Door onze ervaring weten we wat wel en niet werkt en kunnen we tijdig ingrijpen en bijsturen.”

K2 Reclame BV is te vinden aan de Heesweg 42 in Raalte, tel: 0572-214002, e-mail: info@k2reclame.nl. Meer info op staging2.k2reclame.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.