jubilaris zonnebloem gehuldigd

De voorzitter begon haar toespraakje met de vraag:’In welke functie is Greet eigenlijk niet actief geweest?’

Als we haar loopbaan bij de Zonnebloem nader onder de loep nemen, blijkt overduidelijk haar brede inzetbaarheid. Ze was 1 jaar secretaresse en aansluitend 9 jaar voorzitter. Vanaf 1995 verzorgde zij samen met de penningmeester wel 20 jaar de coördinatie van de zonnebloemloten actie.

Op de vakantieboot van de Zonnebloem heeft ze vele jaren als hoofdverpleegkundige meegevaren, ze maakt deel uit van de commissie nationale ziekendag en is sinds 2 jaar lid van de commissie bezoekwerk.

Vorig jaar nam ze de coördinatie op zich van de Samenloop voor Hoop, waar een groot aantal vrijwilligers van onze afdeling aan deelnam.

En of het niet nog niet genoeg is, stelt zij nu haar huis beschikbaar als afhaaladres van de presentjes voor de actie Zon in de Schoorsteen.

De voorzitter speldde haar de dik verdiende gouden speld op, overhandigde haar de zilveren penning en een prachtig boeket.

Greet nam de felicitaties en waarderende woorden van alle aanwezige vrijwilligers in ontvangst, waarna de avond werd afgesloten met een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.