jeugdvereniging don bosco beeindigt seizoen

“Met z’n allen hebben we er wederom een mooi seizoen van gemaakt”, laten de leiders weten. “De buurtbewoners, de sponsoren, de jongens en de leiders. De Aloyisius school willen we wederom bedanken voor het gebruik maken van de stroom.”

Op zondag 26 houdt de jeugdvereniging weer de jaarlijkse tentoonstelling met bazaar, van 13.00 uur tot 18.00 uur in Eetcafé Boskamp. Op het programma staan weer een aantal leuke spelletjes en het onvolprezen rad van avontuur Ook is het voor oud-leden weer een mooie gelegenheid om elkaar te zien en herinneringen op te halen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.