jeugd kwiek haalt twee kampioenschappen binnen

In en tegen Dalfsen pakte de D1 het langverwachte kampioenschap. Het team heeft een hoog scorend vermogen: in 16 wedstrijden hebben ze maar liefst 394 keer gescoord. Het resulteerde in een positief doelsaldo van 195.

De C1 speelt in de Jeugddivisie en werd daar zondag kampioen door in Losser te winnen. De C1 speelt in Noord -Oost Nederland en werd glansrijk kampioen. Tijdens dertien wedstrijden scoorden zij maar liefst 350 keer. Het doelsaldo kwam daarmee uit op +162.

Het toetje voor C1 moet overigens nog komen. Door het kampioenschap heeft de ploeg zich namelijk geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen. Het NK vindt plaats op zaterdag 22 april in Amsterdam, waar Kwiek de strijdt aan gaat met de beste jeugdteams van Nederland. Dankzij sponsoring van Drankenhandel Korbeld gaan de meiden tegen die tijd met de Kwiek-spelersbus naar Amsterdam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.