inwoners lemele lemelerveld en luttenberg bezoeken the passion

The Passion is een hervertelling van de laatste uren van het leven van Jezus in de vorm van een groot muzikaal evenement. Het doel is om het grote publiek op eigentijdse manier kennis te laten maken met het verhaal van Jezus Christus. Voorgaande edities in Groningen en Enschede zijn eveneens bezocht door een groep mensen uit Lemele, Lemelerveld en Luttenberg.

De groep reist per trein met een groepskaart. Dus hoe meer reizigers, hoe goedkoper het wordt. Het vertrek is ’s middags, om ruim op tijd op het plein te kunnen gaan staan. De live-uitzending start om 20.30 uur. Op het plein staan, naast het podium, grote beeldschermen om de gebeurtenissen onderweg en eerder opgenomen scenes te kunnen volgen. Het is handig om een zit-stok of een klein opvouwbaar krukje mee te nemen. Voorafgaand aan het gebeuren eet de groep samen een hapje in de stad, zo wordt het een mooi uitstapje van. Rond middernacht is de groep weer thuis.

Wil je mee? Geef je dan op bij Jenneke van Doesburg via doesburgjwvan@gmail.com. Vermeld daarbij ook de volgende informatie, die nodig is voor het online kopen van treinkaartjes: naam, voorletters en geboortedatum, deze moet kloppen met je id-bewijs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.