interactief bewegen werk spelenderwijs aan uw conditie

In twaalf bijeenkomsten werk je onder professionele begeleiding samen met anderen aan je conditie en coördinatie. Dat doe je door middel van beweegspelen op een spelcomputer. Jij beweegt en de computer reageert. Dat levert veel spelplezier op en het is niet moeilijk.

Ben je wat minder mobiel? Dan komt ons mobiele team bij je thuis met een compacte spelcomputer. Vanaf april op maandagochtend in Mariënheem, op maandagmiddag in Luttenberg en op dinsdagochtend in Heino. Deelname is gratis, dankzij ondersteuning van Fonds NutsOhra.

Informatie en opgave: info@zorggroepraalte.nl of 0572 – 74 40 50.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.