intentieverklaring tot samenwerking tussen ozoverbindzorg en carinova

Beide partijen  geven met het ondertekenen van deze intentieverklaring aan oog te hebben voor het welzijn van mantelzorgers en desgewenst samenwerking te organiseren ten dienste van mantelzorgers. Door deze samenwerking wordt het te bereiken aantal mantelzorgers verhoogd.

Het aantal mensen met een complexe zorgvraag in de thuissituatie neemt toe. Het streven is deze kwetsbare mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen door hen ondersteuning te geven bij de organisatie van zorg en welzijn. De inzet van mantelzorgers is hierbij van cruciale waarde.

OZOverbindzorg is een online samenwerkingsplatform dat zich richt op afstemming en communicatie rond zorg en begeleiding van kwetsbaren in de thuissituatie. Elke mantelzorger in OZOverbindzorg communiceert, naast de zorgvrager, vaak als ‘vertaler’ van de behoeften van de zorgvrager. 

Mantelzorgers kunnen voor respijtzorg en emotionele steun terecht bij Carinova. OZOverbindzorg kan als handvat dienen om emotionele steun voor mantelzorgers te verwezenlijken via Carinova en de zorgvrijwilliger een plek geven in het online samenwerkingsplatform, op verzoek van de zorgvrager.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.