Home / archiefcentraal / informatiebijeenkomst start leesgroep geschiedenis

informatiebijeenkomst start leesgroep geschiedenis

Leesgroepen geschiedenis maken een keuze uit een gevarieerde boekenlijst, opgesteld door historici. De lijst bevat boeken over historische thema’s, van de vroege oudheid tot de hedendaagse geschiedenis. De boeken worden besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl. De leesgroep komt 6 à 7 keer per jaar bij elkaar.

Als u belangstelling hebt bent u welkom op 28 maart om 14:00 uur in Bibliotheek Salland, locatie Heino, A. van Sonsbeeckstraat 1, Heino. U kunt zich aanmelden bij Stichting Senia, tel. 0570- 562656 of stuur een mail aan info@senia.nl

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.