informatiebijeenkomst start leesgroep geschiedenis

Leesgroepen geschiedenis maken een keuze uit een gevarieerde boekenlijst, opgesteld door historici. De lijst bevat boeken over historische thema’s, van de vroege oudheid tot de hedendaagse geschiedenis. De boeken worden besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op staging2.senia.nl. De leesgroep komt 6 à 7 keer per jaar bij elkaar.

Als u belangstelling hebt bent u welkom op 28 maart om 14:00 uur in Bibliotheek Salland, locatie Heino, A. van Sonsbeeckstraat 1, Heino. U kunt zich aanmelden bij Stichting Senia, tel. 0570- 562656 of stuur een mail aan info@senia.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.