Home / archiefcentraal / infobijeenkomst voor senioren over reizen met ov

infobijeenkomst voor senioren over reizen met ov

Er is informatiemateriaal aanwezig en na afloop van de bijeenkomst krijgen de senioren een uitnodiging om (eventueel) een proefreisje met het OV te maken onder leiding van een OV-ambassadeur. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke afspraak met de OV-ambassadeur te maken voor een vervolgbijeenkomst of advies op maat. Daarnaast bestaat er gelegenheid voor het stellen van vragen.

De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis in Wijhe en begint om 14.00 uur. Uiterlijk 16.00 uur is het programma afgelopen. Opgave is niet nodig en deelname is gratis. Vanaf 13.45 uur staan koffie en thee klaar.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.