impuls wint eerste voorronde de wraak

In café de Oranjerie gingen the Blue Monday’s, Impuls, RUV en UKE22 de strijd met elkaar aan om zich naar de halve finale te spelen. Met goede optredens, en knetterende gitaarsnaren was het een geslaagde openingsavond van de Wraak van Salland 2017.

De avond werd geopend door the Blue Monday’s die het publiek al lekker warm kregen met hun hun pop en rock sounds. Daarna was het de beurt aan RUV, een jonge band met een eigen sound die lekker te keer gingen tijdens hun optreden. Het derde optreden van de avond werd gegeven door UKE22. Een band dat U2 covers in een totaal nieuw jasje heeft gestopt en hiermee het publiek zichtbaar verraste. Door met hun ukelele en baritongitaar hebben ze een gave set neergezet. De avond werd afgesloten door de band Impuls. Impuls kreeg het publiek goed mee met hun rockcovers en daardoor werd de avond mooi afgesloten.

De uitreiking was nog erg spannend, de stemmen lagen dicht bij elkaar maar uiteindelijk heeft IMPULS aan het langste eind getrokken en gaan wij IMPULS terug zien in de halve finale!

Maar er is natuurlijk ook nog een online winnaar die wij deze week bekend gaan maken! Via onze Facebook pagina kan jij stemmen op de overgebleven drie bands en één van hun alsnog een plekje in de halve finale gunnen.

De organisatie kan terug kijken op een geslaagde openingsavond en kijkt erg uit naar het volgende Wraak-weekend op 24 en 25 maart bij café Vosman en het Wapen van Wesepe.

Ook willen wij onze sponsoren bedanken die ons helpen De Wraak van Salland mogelijk te maken:

AVX, Muziek Meibergen Deventer, Salland Reclame & Sallands Landbier

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.