heinoers verkopen 1 920 zakken potgrond voor hulp in malawi

 

World Servants houdt zich bezig met het bouwen van onder andere klaslokalen, latrines, lerarenwoningen en medische klinieken in Azië, Afrika en Zuid- Amerika. Deze projecten worden door World Servants in samenwerking met Nederlandse vrijwilligers en de lokale bevolking van het projectgebied gerealiseerd.

Malawi
Aankomende zomer zullen Iris Bartels, Julia Claassen, Saskia de Koeijer en Kelly Morrenhof in Malawi bouwen aan lerarenwoningen en latrines ter verbetering van de kwaliteit van het onderwijs en hygiëne. Iris, Saskia en Julia zijn in 2015 al met World Servants naar Bolivia geweest, voor Kelly wordt dit haar eerste project.

Alle vier kijken ze enorm uit naar deze ervaring en bedanken hierbij iedereen die door de aankoop van potgrond of een donatie hun project gesteund heeft.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.