Home / archiefcentraal / heeten weer schoon na grote opruimactie

heeten weer schoon na grote opruimactie

Traditiegetrouw ruimen de vrijwilligers van de Wildbeheereenheid op de derde zaterdag van maart zwerfvuil op in het buitengebied. Dit jaar werden zij weer geholpen door zo’n vijftien vrijwilligers van Heeten Opgeruimd, de groep die al 2,5 jaar het dorp en een deel van het buitengebied schoonhoudt. Ook een paar voetballertjes van SV Heeten kwamen de handen uit de mouwen steken. De actie werd begonnen met een kop koffie en een lekkere koek.

Daarna zwermden de vrijwilligers uit. Op diverse plekken werd zwerfvuil geruimd; in de bossen, langs de wateren en langs invalswegen. Vele kilo’s zwerfvuil werden opgehaald.

Na afloop werd Eef Nijenkamp (85 jaar) in het zonnetje gezet. Hij heeft drie jaar lang op de woensdagmiddagen met voetballers van SV Heeten die op de basisschool zitten zwerfvuil geruimd. Na deze jaren trouwe dienst stopt Eef ermee. Hij kreeg een foto waar hij op staat met de voetballertjes en een bos bloemen cadeau.

Met een lekkere kop snert, aangeboden door de WBE, werd de succesvolle ochtend afgesloten.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.