heeten ontdoet zich van zwerfafval tijdens opschoondag

De vrijwilligers dienen zich om 9.00 uur te verzamelen bij de schuur van B. Oostewechel aan de Weseperweg (tegenover Stevenserf). Daar begint het programma met een kopje koffie, waarna de taken worden verdeeld. Voor de benodigde gereedschappen/materieel zorgt Mooi Schoon van Rova.

“We doen ook met name een beroep op de jeugd van het vervolgonderwijs”, stellen de werkgroepleden. “Die is immers voor een deel verantwoordelijk voor het zwerfvuil langs de schoolroutes, in het dorp en in het buitengebied van Heeten.”

Graag opgave vooraf (voor 12 maart) bij Jan Veldmaat, jgmveldmaat@hetnet.nl of tel: 0572-381628.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.