hans stroeve and friends in capellenborg theater

Van 1983 tot 1988 draaide Stroeve in de Olde Peerdestal in Wijhe. Voor vele Wijhenaren en omstreken is hij dan ook een bekend gezicht. Muziek is zijn eerste liefde en het zal ook zijn laatste zijn, vreest zijn vrouw. Muziek van de toekomst en de muziek uit het verleden. En die passie gaat gepaard met kennis en kunde: een cocktail die hem nu al decennia lang tot een begrip in Zwolle en omstreken maakt. Naast plaatjesdraaier is de wandelende muziekencyclopedie nu ook al weer enkele jaren een veelgevraagd muzieksamensteller.

Stroeve krijgt die avond versterking van een aantal muzikale gasten: zangeres/MC Lienke Iburg (bekend van onder andere Kenny B); saxofonist David Wilschut (onder andere Waylon  en O’G3NE) en percussioniste Anouk Verdonk (Shirma Rouse en Brownie Dutch). Daarnaast zijn ook DJ’s Orlando Valpoort (hij stond in het voorprogramma van onder andere Beyoncé, Rihanna en Chris Brown) en DJ Patrick de Ruiter van de partij. Er wordt gezorgd voor een verlichte dansvloer. Al met al een avond vol met hits van artiesten als Madonna, Prince, David Bowie en U2. Er geldt een minimumleeftijd van 21 jaar. Aanvang is om 20.15 uur; de zaal is geopend vanaf 20.00 uur. Aan de deur kost een kaartje 15 euro, in de voorverkoop via staging2.deoranjerie.com 12,50 euro. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.