haarle maakt zich op voor monstermarathon mountainbike

Op zaterdag kun je het afhalen van de startbewijzen mooi combineren met een bezoek aan de wielertafel in café de Droadnagel met Bart Voskamp, Gert Jacobs en Maarten den Bakker. De wielertafel start om 19.00 uur. Toegang gratis! Lees hier meer informatie.

Start
Er wordt in vier groepen van 190 deelnemers gestart om 6 uur bij cafe de Droadnoagel. Mooie punten om deelnemers gedurende de rit te bekijken (bereikbaar via openbare wegen) zijn:
• 1 Lemelerberg Lemele ca. 30 km
• 2 Stegeren stuw Junne 50 km
• 3 Camping Beerzebulten Beerze 75 km
• 4 Landgoed de Uitkijk Hellendoorn 100 km (aflossingspunt Duo 100+100)
• 5 Hotel De Sallandse Heuvelrug Rijssen 126 km
• 6 Zwembad De Vijf Heuvels Markelo 150 km
• 7 Clubhuis MAC Holten 180 km

Live tracking
Via de speciale app (Dutch Masters of MTB, verkrijgbaar in App & Play store), kunnen de deelnemers worden gevolgd tijdens de tocht. De live tracking werkt op basis van realtime registratie van de stuurbordchip bij de tussenmetingen (50, 100 en 150 km). Op basis van de gemiddelde snelheid wordt een verwachte finishtijd aangegeven op de app. Twee dagen voor de start is het gpx-bestand via de website te downloaden.

TVOOST streaming
TVOOST verzorgt in samenwerking met het Stream Team Nederland een livestream. Met meerdere camera’s volgen ze Dutch Masters of MTB. Meepraten via Facebook en Twitter kan ook; gebruik hashtags #TVOOST en #DMMTB17.

Finish
Finishlocatie is natuurlijk cafe de Droadnoagel in Haarle. Hier zullen de deelnemers gedurende middag en avond finishen! Een prachtige locatie om alle droadnoagels te zien finishen en op de foto te gaan bij de foto wall.

Voor meer informatie: download in de Appstore of Playstore de app ‘Dutch Masters of MTB’ of volg alle informatie via de website of facebookpagina #DMOFMTB17. De organisatie hoopt veel publiek te verwelkomen op 18 en 19 maart bij de Droadnoagel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.