gwendolyn 12 uit hessum wint gouden ijzertje in luttenberg

Nadat Gwendolyn, rijdend voor Ponyclub Dalfsen, afgelopen week al Nederlands Kampioen werd, zette ze die goede lijn dit weekend door.

Vrijdagavond wist ze al beide proeven in de klasse L2 te winnen met 207 en 195 punten. Clubgenootje Louise van Nes behaalde met pony Rhythmical in de klasse L1 een knappe eerste en tweede plaats. Daarmee wisten beide amazones zich als beste van hun klasse te plaatsen voor de grote finale op zondag.

Finale
In deze grote finale streden alle klasses, groot en klein, tegen elkaar. Gwendolyn reed een fantastische proef met haar 5-jarige C-pony Heidepeel’s Constantijn en werd met een score van ruim 70% (220 en 209) de winnares van het Gouden IJzertje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.