gratis workshop in raalte voor werkzoekenden

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op woensdag 22 maart van 19.30 tot 20.30 uur bij Op1 (Passage 1a in Raalte, boven de Bibliotheek). Deelname is gratis en voor iedereen die zijn/haar kansen op een baan wil vergroten. Aanmelden is niet nodig.

Daniëlle Poppe van Eriswerk.nl is blij met de interesse voor de workshops. ‘De vorige workshops zijn heel goed bezocht. Er is vooral veel behoefte aan praktische tips en kennis uit de praktijk. Niet alleen dat je iets beter wel of niet kunt doen, maar vooral ook hoe. Daarom zijn onze workshops ook heel praktisch en persoonlijk.’

‘Netwerken’ is de vierde workshop in de serie van vijf, allemaal bedoeld om werkzoekenden praktisch en persoonlijk op weg te helpen naar (ander) werk. Elke woensdagavond in maart is er een workshop met een ander thema. Gratis en zonder verdere verplichtingen.

Ga voor meer informatie naar staging2.bibliotheeksalland.nl en staging2.eriswerk.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.