gratis workshop generatie dansen in het holstohus

“Dansen is als thuiskomen. Waar het vertrouwd voelt en je vrij ademhaalt. Met dansen ga je volledig op in het moment, door de beleving en het verhaal en van de muziek.” Met glinsterende ogen vertelt dansleraar Benno Hübner over zijn passie voor dans. “Ik vind het fijn om dit fantastische gevoel te delen met mensen. Daarom vind ik het erg leuk om op zaterdag 18 maart een dansworkshop te geven in het Holstohus. Iedereen kan hier gratis aan deelnemen.”

Als onderdeel van de culturele Veldtocht Olst-Wijhe verzorgt Benno een speciale workshop ‘generatie dansen’. Opa’s en oma’s, vaders en moeders kunnen samen dansen met kinderen. Danservaring is niet vereist. Iedereen die van muziek en beweging houdt zal genieten van deze bijzondere workshop.

De workshop ‘generatie-dansen’ vindt op 18 maart plaats in het Holstohus. In de ochtend is er tussen 10 en 12 uur een workshop die is afgestemd op (groot)ouders en kinderen van vier tot acht jaar. In de middag tussen 13.00 en 15.00 uur is er een workshop voor kinderen van acht tot dertien jaar. Deelname aan de workshop is gratis.

Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met Benno Hübner via info@bno-productions.nl of met Elleke Steenbergen via e.steenbergen@uthuus.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.