gratis tekenworkshops bij gaav wijhe tijdens veldtocht

“Kinderen beschikken over veel fantasie. Ze kunnen eindeloos fantaseren en hebben vaak hele verhalen bij tekeningen die ze maken”, vertelt Yvonne Schouten van de tekenpraktijk. “Het mooie is dat ze nog geen schroom ervaren bij het tekenen. Ik vind het dan ook prachtig om te zien hoe kinderen de verhalen die ze in hun hoofd hebben op papier weergeven. Het is mooi als kinderen deze verhalen kunnen delen met een ouder. Aan de workshops ‘Fantasiedier’ en ‘Papierpraat’ kunnen (groot) ouders dan ook samen met hun (klein)kind deelnemen.”

De gratis tekenworkshops vinden plaats op woensdag 15 en 22 maart tussen 14.30 en 16.00 uur, in het pand van GAAV aan de Langstraat in Wijhe. Deelname is gratis. De workshops zijn geschikt voor jong en oud.

Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met Yvonne Schouten van de Tekenpraktijk via info@detekenpraktijk.nk of Elleke Steenbergen via e.steenbergen@uthuus.nl. Meer informatie over de Veldtocht is te vinden op staging2.uthuus.nl/veldtocht.html 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.