go ahead eagles zegt contracten zeven selectiespelers op

Met deze opzegging voldoet de club aan de wet- en regelgeving bij verlengde contracten. Hierbij is de werkgever verplicht vóór 1 april 2017 op te zeggen. De club kan na opzegging nog met een werknemer in gesprek gaan over een mogelijke voortzetting van de samenwerking.

Ook Rochdi Achenteh, Jarchinio Antonia, Chris David, Norichio Nieveld, Elvio van Overbeek, Theo Zwarthoed en Randy Wolters (nu verhuurd aan ADO Den Haag) beschikken over een aflopende verbintenis. Bij hen gaat het echter niet om verlengde contracten, waardoor andere wet- en regelgeving geldt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.