geslaagde ondernemersbijeenkomst van olst wijhe werkt

De goede gesprekken startten al aan tafel waar 35 ondernemers genoten van een heerlijke maaltijd. Naast mooie en goede gesprekken stond deze avond in het teken van Cittaslow en wat dit voor bedrijven en Olst-Wijhe kan betekenen. Wethouder Anton Bosch van de gemeente Olst-Wijhe en enkele ondernemers vertelden hier iets over.

Soy Toeters, studente van het Etty Hillecum Lyceum liet deze avond de resultaten zien van een schoolopdracht die zij, met steun van ondernemers uit Olst-Wijhe, uitvoerde met betrekking tot Oeganda.  Ook maakten dit keer bedrijven weer gretig gebruik van de mogelijkheid om op de zeepkist iets te vertellen of hun bedrijf te presenteren.

Gastheer Leon Ripperda van BIJRipperda vond het een geslaagde bijeenkomst. ‘Het is niet wie of wat je bent, maar wie of wat je kent’. De eerstvolgende bijeenkomst van ‘Olst-Wijhe Werkt’ staat gepland in juni 2017. De exacte datum en invulling van het programma wordt nog bekend gemaakt. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde bijeenkomst en bedankt iedereen voor hun aanwezigheid in inbreng.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.