gemeentehuis opent deuren voor nieuwe buurtbusvrijwilligers

De nieuwe Buurtbus wordt een lijnverbinding van Olst, via Boskamp, mogelijk Eikelhof, Middel en Elshof naar Raalte. Er wordt gereden met een bus (8 personen) van Syntus via een gewone dienstregeling. Chauffeurs hebben aan een rijbewijs B genoeg, en werken via een schema dat vooraf wordt opgesteld en rekening houdt met een ieders beschikbaarheid.

Komende vrijdagmiddag opent het gemeentehuis van Olst-Wijhe haar deuren voor de nieuwe groep, die een middag voorlichting krijgt over de opzet van de nieuwe bus. Al 25 vrijwilligers gaven zich op, maar er kunnen er nog een paar bij. Mocht u belangstelling hebben, en u bent niet ouder dan 70 jaar, neem dan deze week contact op met de projectleider Karin Köster en wees ook komende vrijdag van harte welkom voor de beginbijeenkomst! Aanmelden of informatie verkrijgen kan via: info@indeweer.nl of telefonisch: 06 36157855.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.