gemeente laat ontwerp voor veiliger laag zuthem zien

Plaatselijk Belang en de gemeente Raalte nodigen belangstellenden van harte uit voor het vervolg op het bezoek van de gemeenteraad in juni 2016 aan Laag Zuthem. De verkeers(on)veiligheid in en rondom Laag Zuthem was toen een belangrijk thema.

Onderzoek
De gemeente en PB zijn samen aan de slag gegaan en inmiddels is er veel gebeurd. Zo is een enquête gehouden onder inwoners, een verkeersonderzoek gedaan en een analyse gemaakt van de huidige situatie.

De resultaten en het voorlopig ontwerp worden toegelicht op donderdag 23 maart om 19.30 uur in het Trefpunt in Laag Zuthem. Na de toelichting is er alle tijd om de plannen verder bekijken, vragen te stellen en verbeterpunten aan te geven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.