gedrag luuk de jong tegen eagles is hoofdmoot eerste helft

Eagles moet in de tweede helft een 1-0 achterstand proberen weg te poetsen. Dat zal een zware klus worden, want in de eerste helft was PSV heer en meester. Manu slalomde wel een keer mooi door de PSV-verdediging heen maar miste oog in oog met Zoet. En even daarvoor leek een schot uit de tweede linie ook behoorlijk richting goal te gaan, maar dat was meer gezichtsbedrog.

PSV had verreweg de meeste kansen en was af en toe ook gevaarlijk. Vooral Ramselaar en Siem de Jong hadden in de eerste twintig minuten goede kansen. Siem de Jong benutte in de veertigste minuut een terecht gegeven penalty (de doorgebroken Pröpper werd aan zijn shirt vastgehouden door invaller Achenteh).

Maar broer Luuk vroeg een hoofdrol voor zich op. Met een rijtje schwalbes liet hij zien niet echt lekker in zijn vel te zitten. Dat kwam misschien nog wel meer tot uiting wegens mekkeren op de scheids. Kevin Blom had daar helemaal geen zin in: geel.

Piet Schrijvers
Op de tribune ook Piet Schrijvers. Die is er namens de Telegraaf om spelers een cijfer te geven. “Bij aanvang van de wedstrijd krijgen ze van mij allemaal een zes. Een gele kaart is een punt er af. Een mooie actie een punt er bij.” We hebben op zijn papiertje al een uitroepteken zien staan achter Crowley. Die staat na een paar mooie acties al vast op een 7. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.