fysiotherapeuten werken samen met orthopeden isala

Fysiotherapiepraktijken die de status van Pluspraktijk hebben voldoen aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging en gaan ook nog een stap verder, met aanvullende programma’s en het inzichtelijk maken  van kwaliteit.

OrthoXpert is ketenzorg op het gebied van orthopedische zorg. Door deze nauwe samenwerking ontstaat er een uitgebreidere en beter op elkaar afgestemde zorg. De patiënt met een nieuwe heup of nieuwe knie kan bij een van deze drie Pluspraktijken een intensief behandeltraject volgen. Het behandeltraject bevat de nieuwste behandeltechnieken en sluit passend aan bij de richtlijnen van de afdeling Orthopedie van Isala Kliniek.

De bij OrthoXpert aangesloten Pluspraktijken zijn gespecialiseerd in het behandelen van nieuwe heupen en nieuwe knieën. De praktijken hebben veel ervaring bij het op maat aanbieden van persoonlijke behandelplannen. De behandeling start direct na de operatie. Onderdeel van het behandelplan is het uitvoeren van metingen. Deze metingen vinden plaats voor de operatie en tijdens en aan het einde van uw revalidatie. De fysiotherapeut deelt deze informatie met de behandelend orthopeed. Met de verzamelde meetgegevens beoordelen en bewaken we de kwaliteit van de geleverde zorg en krijgen patiënten zelf inzicht in hun vorderingen en herstel. Daarnaast worden de meetgegevens gebruikt voor verbetering van de zorg voor orthopedische patiënten. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.