fuse sluit seizoen nicolaasconcerten af

Wat Fuse in Wesepe ten gehore zal brengen, is een verrassing. Maar zeker is dat deze zes musici, met de ietwat ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie, een gevarieerd programma brengen met elementen van klassieke muziek, rock, jazz en folkmuziek. Bartók, Ravel, maar ook Frank Zappa, Nils Frahm en Edgar Meyer hebben in elk geval hun sporen nagelaten in het geluid van Fuse. Aanvang is om 15.00 uur. De Nicolaaskerk is geopend vanaf 14.30 uur. De entree bedraagt 20 euro (inclusief consumptie). Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via staging2.denicolaasconcerten.nl.  

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.