fotoproject door kinderen voor earth hour olst wijhe

Elk jaar eind maart is het Earth Hour. Samen met Wereld Natuur Fonds doen dan miljoenen mensen over de hele wereld het licht even uit. Ze vragen aandacht voor verspilling van energie en zorg voor onze aarde. De foto’s van de kinderen uit Olst-Wijhe zijn te zien op staging2.jijenoverijssel.nl/fotowedstrijd. Stem op de foto die jij het mooist vindt.

De foto’s worden tentoongesteld op zaterdag 25 maart, tussen 20.00 en 22.00 uur, bij het Earth Hour evenement van Olst-Wijhe. Naast de foto-expositie zijn er activiteiten zoals optredens van ‘Gat In De Lucht’ en ‘Kanto Mondo’, theater, broodjes bakken en nog meer leuke dingen. Iedereen is welkom bij Infocentrum IJssel in Den Nul, bij Brasserie Op Duur.

Kijk voor meer informatie op staging2.earthhourolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.