extra concert van abba gold in het hoftheater

De leden van ABBA treden al een tijdje niet meer samen op maar deze tribute band brengt de onvergetelijke songs van Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny naar het theater. Het ensemble bestaat uit speciaal geselecteerde musici en zangers die deze show tot een ongeëvenaarde hoogte brengen. Ze toeren door meer dan 20 landen om ABBA dicht bij de mensen te brengen.

Alle hits van ABBA komen voorbij van ‘Mamma Mia’ tot ‘Dancing Qeeun’ en ‘Waterloo’. ABBA Gold laten de glamourpop en de beroemde super hits van ABBA herleven. Het hele repertoire van ABBA wordt uitgevoerd, alle beroemde songs komen aan bod, aangevuld met een authentieke ‘unplugged’ uitvoering van enkele hits. Het concert gaat gepaard met een prachtige videoshow en een sensationele lichtpresentatie.

Het extra concert van ABBA Gold vindt plaats op donderdag 31 maart om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten zijn nog beschikbaar en zijn €32,00 per stuk. 

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.