eric van sauers in het hoftheater

Eric van Sauers verovert al vanaf de jaren negentig de theaters met zijn cabaretvoorstellingen. In 1997 wint hij het Cameretten festival en daarna neemt zijn carrière een vlucht. Hij maakt verschillende cabaretvoorstellingen. Ook is hij veelvuldig te zien op televisie in verschillende series en films. Na een aantal seizoenen van afwezigheid in het theater kwam hij in 2014 terug met zijn succesvolle en fascinerende programma Ontroert. Nu komt hij om met liefde het leed te delen. 

De Lief en Leed tour is komisch, meeslepend, urgent en recht uit het hart. Van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zul je ze nooit van je leven vergeten.

De voorstelling van Eric van Sauers vindt plaats op zaterdag 25 maart om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten zijn nog beschikbaar en zijn €19,00 per stuk. 

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.