elektrische deken veroorzaakt brand in raalte

Brandweer en politie rukten zondagochtend uit naar de plek des onheils. Daar bleek al snel dat een elektrische deken de oorzaak van de brand was. De deken was zaterdagavond aangezet, maar men was vergeten deze weer uit te doen.

Gelukkig waren gealarmeerde familieleden bij de les; ze voorkwamen met emmers water erger.

De politie waarschuwt voor de gevaren van elekrische dekens, net als wasdrogers. “Ze zijn er enerzijds voor ons gemak, maar kunnen anderzijds voor de nodige ellende zorgen indien we hen vergeten uit te zetten of niet regelmatig schoonmaken. 
Blijf dus alert met deze apparaten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.