eindelijk openbaar laden met elektrische auto in heino

Bij dit oplaadpunt kan laden voor dezelfde prijs als thuis: € 0,22 per kWh. Op deze manier maakt 4Kids elektrisch rijden voor Heinoërs een stuk toegankelijker. Iemand die niet de mogelijkheid heeft om een eigen laadpunt aan te leggen omdat deze geen eigen parkeerplaats tot zijn beschikking heeft, kan nu toch elektrisch of hybride gaan rijden.

Ook wordt het centrum van Heino aantrekkelijker voor bezoekers. Tijdens het boodschappen doen, wordt de accu weer opgeladen voor de terugreis. Wanneer er veel gebruik van wordt gemaakt, zullen er meer laadpalen worden geïnstalleerd.

Het laadpunt past bij de groene filosofie van 4Kids. Sebastiaan Dekkers: “Als kinderopvangorganisatie hebben wij een verantwoordelijkheid om de wereld leefbaar te houden voor toekomstige generaties. Brandstofauto’s zijn één van de grootste milieuvervuilers en bedreigers van het klimaat. Daarom is het van belang dat iedereen zo snel mogelijk op groene stroom gaat rijden. Als wij daar een bijdrage aan kunnen leveren, dan doen we dat graag.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.