Home / archiefcentraal / eetcafe lemonade opent deuren in raalte

eetcafe lemonade opent deuren in raalte

Het pand is aan de binnen- en buitenkant helemaal gerenoveerd, geschilderd, verbouwd en degenen die het nog van vroeger kennen zullen het dan ook bijna niet meer herkennen. Bij Lemonade kan men terecht voor een kopje vers gezette koffie met wat lekkers, een lunch, een Amerikaans geïnspireerd diner, een borrel met barnituren en voor nog veel meer gelegenheden en nog veel meer lekkers.

“Met ons industriële interieur, Kornuit als nieuwe frisse pils een geheel nieuwe kaart die gebaseerd is op ‘streetfood’ hopen wij iets nieuws toe te voegen aan Raalte”, stellen Sylke en Quint. “De opening was wat ons betreft een groot succes en onze dank aan allen die Lemonade zijn komen bewonderen. Voor wie niet in de gelegenheid was, wij nodigen iedereen graag uit om binnenkort eens binnen te stappen bij Lemonade –food & drinks- en te genieten van al het nieuws.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.