eerste viering vrouwendag olst smaakt naar meer

Om 19.00 uur liep het Holstohus snel vol en je kon merken dat de vrouwen er zin in hadden. De toon werd gezet door cabaretière Corinda van Tilborg die vrouwenzaken ter sprake bracht als de ´blije menstruatie´ en prachtige nummers zong als “Mijn Moe had Gelijk”.

Hierna liep het Doe en het Meet & Greet plein goed vol met belangstellenden. De mini-workshops waren steeds goed gevuld en het Muziekplein bleef gezellig druk. Ten slotte was Senso aan de beurt. Deze band zorgde ervoor dat het publiek (ook een aantal mannen) lang bleef dansen.

´De Tekenpraktijk´uit Wijhe had een prijsvraag uitgezet. Zes deelnemers hadden alle antwoorden goed, zij krijgen een gratis workshop!

Al met al een geslaagde avond! “Echt leuk om allerlei vrouwen bij elkaar te zien! Dit moet zeker volgend jaar weer gaan gebeuren”, aldus Jennifer Troost, die een act uit ´Zeg eens A´, de nieuwe voorstelling van Herman Heijermans speelde. Hoofdsponsor ’t Nut is het daar mee eens. Wordt zeker vervolgd!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.