ecr solace opent deuren tijdens week van zorg en welzijn

Ook werkzoekenden kunnen binnenlopen voor een gesprek over werken bij ECR Solace. Het zorgteam vertelt over inkomensafhankelijk wonen. Voor de kinderen die meekomen is er diezelfde dag een knutseltafel en een leuke quiz. 

Op eigen wijze wonen
Voor mensen die het leven voort willen zetten zoals zij gewend waren – ook als de zorgvraag blijvend is – heeft ECR Solace mooie woonzorgappartementen. Er is 24 uur per dag verpleging en verzorging beschikbaar voor het bieden van geplande en ongeplande zorg. Hierdoor kunnen bewoners samen blijven wonen met hun partner, ook als slechts een van de twee zorg nodig heeft. Er zijn grote woonzorgappartementen, maar bij minder bestedingsruimte kunnen mensen ook kiezen voor een kleiner appartement.

ECR Solace is gelegen in de prachtige natuur van Salland, op steenworp afstand van het centrum van Heino.

Tijdelijk zorg nodig?
Ook heeft ECR Solace een aantal zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf. Bijvoorbeeld na een operatie, ter verlichting van de taken van de mantelzorger, of omdat de huisarts vindt dat het om een andere reden thuis even niet gaat. In veel gevallen wordt het verblijf geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.