Home / archiefcentraal / eagles verliest met 3 1 van psv maar een gelijk spel hing in de lucht

eagles verliest met 3 1 van psv maar een gelijk spel hing in de lucht

Als je PSV zo’n wedstrijd ziet uitspelen, kun je je haast niet voorstellen dat die nog mee deed (doet?) om de landstitel. Het team van Cocu speelde mat, inspiratieloos, zelfs op de counter. Daar kwam de 2-1 ook uit voort.

Als de Eagles blijft spelen zoals vandaag, dan lopen ze hier en daar nog gerust tegen wat punten op en kunnen ze zich wellicht uit de laatste regionen voetballen. Vandaag had dat er ingezeten. Vooral een goede invalbeurt van Maatsen bacht gevaar. Maar het spel van de mannen van De Koning is niet iedere wedstrijd met even veel vuur als vandaag.

Achenteh
En dan is daar het pubiek nog dat een vreemde rol speelde. Achenteh werd in de eerste helft gebracht voor de geblessseerde Ritzmaier (gebroken arm, zegt men in de perskamer). Iedere keer als Rochdi Achenteh aan de bal kwam, werd hij uitgefloten. Nota bene door het eigen publiek. Dat is nou niet bepaald bevordelijk voor een positief eindresultaat.

IJsselderby
Volgende is de IJsselderby. Dan komt PEC op bezoek. Voor PEC was de thuiswedstrijd een ommekeer, de slechte reeks werd omgebogen in een opwaardse mars. Als Eagles dat komende zondag nu ook eens doet… De Koning zal zijn spelers er in elk geval niet voor hoeven oppeppen. Vandaag waren er zo’n kleine 10.000 man. Ook zondag is de Adelaarshorst al volledig uitverkocht.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.