dwight lodeweges assistent trainer pec zwolle

Lodeweges is sinds medio januari 2015 actief als high performance coach van de club. “Door zijn aanstelling is gebleken dat het intensief werken met high-potential voetballers van groot belang is, om de doorstroming van eigen opgeleide talenten te bevorderen. Hierbij is tevens geconstateerd dat de verbinding tussen voetbalacademie, beloften en hoofdselectie voor verbetering vatbaar is.”

Visser vervolgt: “Mede daarom is de positionering van de high performance coach van essentieel belang om de technische organisatie van PEC Zwolle verder door te ontwikkelen. Dwight zal dan ook vanaf de start van het nieuwe seizoen aansluiten bij de hoofdselectie, om daar naast high performance coach ook de rol van één van de assistent-trainers voor zijn rekening te nemen.”

Hoofdtrainer
“Naast Dwight willen wij een hoofdtrainer positioneren die past in het door ons opgestelde profiel. Een hoofdtrainer die enthousiast en hongerig is, resultaatgericht wenst te spelen op basis van herkenbaar aanvallend voetbal. Ook achten wij het van belang dat de nieuwe oefenmeester over de juiste communicatieve vaardigheden beschikt om de club zodoende goed te kunnen vertegenwoordigen en dat hij een harde werker is met een no-nonsens mentaliteit. Op dit moment heeft het geen nut om op namen in te gaan die circuleren, maar de gesprekken met de eerste kandidaten zijn inmiddels gestart.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.