drumband beatrix mag geen papier inzamelen in wijhe

De vereniging diende begin dit jaar een vergunningaanvraag in voor de inzameling van oud papier in Wijhe.

‘In onze Afvalstoffenverordening en het Uitvoeringsbesluit staat aangegeven dat ‘alleen scholen en verenigingen met een overeenkomst met de inzameldienst zijn aangewezen voor het inzamelen van oud papier en karton afkomstig uit huishoudens’.

NV ROVA is aangewezen als inzameldienst. Vereniging Drumband Beatrix heeft geen overeenkomst met NV ROVA voor de inzameling. “Na overleg met de inzamelaars in Wijhe en met ROVA en in afwachting van toekomstig beleid is aangegeven dat er geen nieuwe overeenkomsten worden gesloten, waardoor het college op grond van artikel 2c van het Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening heeft besloten om de vergunningaanvraag af te wijzen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.