dorsdag salland ploffers neemt je mee terug in de tijd

De Salland Ploffers zetten zich in voor het behoud van landbouwmachines en tractoren van voor 1970. De bloeiende vereniging presenteert zich iedere Tweede Paasdag aan het publiek. En dat komt ieder jaar massaler op het evenement af. Volgens de Salland Ploffers heeft dat alles te maken met nostalgie en de hang naar het verleden.

Op de dorsdag vind je onder andere demonstraties van oude landbouwwerktuigen, diverse handgereedschappen en bijzondere ambachten. Ook kun je zelf ervaren hoe men vroeger ploegde. Lokale boerderijondernemers zorgen daarnaast voor wat lekkers.

De dorsdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats aan de Hogebroeksweg 33 in Raalte. De toegang is gratis. Verder informatie kun je vinden op staging2.sallandploffers.nl/

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.