dorpsboomgaard heino nadert officiele opening

Er is door de werkgroep hard gewerkt om de boomgaard te realiseren. Ook al laat de bloesem en het eigen fruit nog even op zich wachten, de boomgaard heeft al vorm gekregen. Reden genoeg om de dorpsboomgaard officieel te openen. Iedereen is welkom voor een kop koffie, thee of appelsap!

De werkgroep Dorpsboomgaard Heino verwelkomt je graag op zaterdag 22 april tussen 10:00 en 12:00 uur. Op de mooie locatie van de boomgaard: Raalterstraat / Weversweg. Het officiële gedeelte is om 10 uur, met enkele korte toespraken, waaronder die van wethouder Wout Wagenmans. Daarna kan je een kijkje nemen in deze bijzondere boomgaard. Daarnaast kan je een kijkje nemen bij de nieuwe bijenstal van de bijenvereniging. Ook zijn enkele betrokken organisaties aanwezig met een informatiestand.

Voor de kinderen is een kleurplaat gemaakt van de Dorpsboomgaard. Midden in deze boomgaard is een plekje open gelaten om zelf een mooie fruitboom te tekenen, knippen en plakken of knutselen. Vanaf 10:30 uur kunnen de kinderen hun mooie tekening inleveren. Bij inlevering van hun creatie krijgen ze een aardigheidje. Natuurlijk zijn er ook kleine prijsjes te winnen voor de mooiste creaties.

De kleurplaat wordt uitgedeeld op de basisscholen. En kan ook gedownload worden op staging2.dorpsboomgaardheino.nl. Inleveren kan tijdens de opening, of anders voor 1 mei bij het Dorpshuus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.