Home / archiefcentraal / dit voorjaar geen modeshow in raalte

dit voorjaar geen modeshow in raalte

“Gezien het animo en het succes van de voorjaarsshow ten opzichte van de najaarsshow hebben we besloten dat we het budget dat we krijgen nu beter kunnen investeren in een geweldige najaarsshow met een podium op de plas voor Neuf”, aldus Raalte Mode Promotie.

De wisselende weersomstandigheden eind maart spelen volgens de organisatie ook een rol. “We hebben nog even naar andere alternatieven gekeken, bijvoorbeeld binnen in het pand van de Xenos of in pand van de Schoenenreus. Dit is echter niet gelukt.”

Lees ook

Officiële start van sloop bij Stevenskamp

HEETEN/RAALTE – Onder toeziend oog van bewoners en overige betrokkenen is vorige week dinsdag de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.