Home / archiefcentraal / dijc huldigt jan smeekens tijdens recordwedstrijden in thialf

dijc huldigt jan smeekens tijdens recordwedstrijden in thialf

Net als vorig jaar reikt ook dit jaar Jan Smeekens de prijzen uit bij de recordwedstrijden, waarbij leden van DIJC de kans krijgen om hun persoonlijke records aan te scherpen op het snelle ijs van Thialf. Leden verzilveren die kans ook. Vorig jaar reden in totaal 114 deelnemers maar liefst 110 persoonlijke records.

Naast de winnaars – degenen die het meeste van hun toptijd af weten te schaatsen – wordt ook Jan Smeekens in het zonnetje gezet voor zijn prachtige prestatie. Ook enkele andere leden die dit jaar iets bijzonders hebben gedaan krijgen de aandacht. Dit zijn niet alleen sporters, maar ook vrijwilligers die iets unieks voor hun club hebben gedaan.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.