deuren van buuffies bodega geopend

“Omdat we voor de winkelwagens een buitenstalling hebben gemaakt achter het Dorpshuus in Heino konden we met andere ogen naar de ruimte kijken”, vervolgt het stel. “Daardoor bedachten we al snel deze Bodega, omdat het bij Buuffie regelmatig zo druk is dat er geen plaats meer was voor de borrelaars.”

Bodega is overigens de Spaanse aanduiding voor een opslagplaats voor wijn en bier. Als het druk is in Buuffie gaan de deuren van Buuffie’s Bodega ook open voor eetgasten. Kim en Marlinde hebben gezorgd voor een extra toiletgroep, zodat de hele ruimte afgehuurd kan worden voor besloten feestjes.  “Hier was vanaf de start van Buuffie veel vraag naar, maar daar zijn we nooit op ingegaan omdat we Buuffie altijd voor iedereen toegankelijk willen houden. Met de Bodega kan dit nu omdat de ruimte af te scheiden is.”

Recent kwam Albert Heijn vanuit het hoofdkantoor nog met het nieuws dat zij ook horeca gaan integreren bij een aantal supers in het land. Kim legt uit: “Onze onderneming en uitbreiding staat hier los van want wij doen de combi AH en Buuffie al drie jaar. Maar we kregen wel veel reacties van onze klanten hierop die het juist mooi vonden dat Heino voorop liep in deze ontwikkeling.”

Iedereen is tijdens openingsuren van harte welkom om de Bodega te bekijken. “We hebben net drie jaar geleden de opening gehad van onze beide ondernemingen dus dit is een mooi verjaardagscadeau op Buuffie’s derde verjaardag!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.