de koning boos op publiek dat achenteh uitfloot

Achenteh viel in voor Ritzmaier en maakte vrij snel daarna de overtreding die leidde tot de strafschop en de 0-1. De Koning: “Onnodig zeggen sommigen, ik zeg ongelukkig. Maar hoe dan ook, om hem nu uit te fluiten… Achenteh heeft voor de winterstop goede wedstrijden gespeeld. Hij zit nu in een moelijke fase. Daar heeft hj steun bij nodig. Geen fluitconcerten.”

Cocu
“We wilden de Eagles van meet af aan stevig aanpakken. Ze hebben voetballend vermogen en ze zijn gevaarlijk op de counter. Dat hebben we er goed uit weten te halen”, zegt Cocu, die tevreden tergkeek op de wedstrijd. Hij was vooral tevreden over de dreiging van het spel van zijn elf. Dat zijn PSV de winst over de streep zou trekken, daar was hij eigenlijk wel zeker van. “Blij dat we in de race blijven om dichter bij Ajax te komen”, aldus Cocu die het al niet eens meer over Feijenoord heeft.

Hans de Koning vond ook dat er meer in had gezeten voor de Eagles. “Het is vooral frustrerend dat het uiteindelijk 3-1 wordt, want straks zou het doelsaldo wel eens doorslaggevend kunnen worden.” 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.