de bevers verliezen nipt van olhaco

Helaas kon Melissa er vandaag niet bij zijn. Dus met 10 dames vertrokken naar Hoogeveen. Daar bleek bij het inspelen dat Anne-Fleur last had van haar schouder, toch maar proberen te spelen want we hadden geen 3e mid. Blokkeren bleek prima te gaan en serveren kon ook nog. Maar helaas aanvallen lukte niet, dus met een aanvalspositie minder de wedstrijd ingegaan.

De 1e set lag onze passing slecht en maakten we veel te veel fouten. Een duidelijk verlies met 25-20.

De 2e en 3e set haalden we ons eigen niveau op alle fronten weer. We wonnen deze beide sets dan ook duidelijk met 25-17 en 25-15.

De 4e set liepen we eigenlijk constant achter de feiten aan en stond er dan ook 24-21 op de borden. Kaya serveerde ons tot 24-24 maar helaas verloren we deze set toch nog met 27-25.

Dan de 5e set, spannend en gelijkopgaand maar helaas was Olhaco net de betere en wonnen ze deze set met 15-13 en de wedstrijd met 3-2. Erg jammer. Aan deze uitslag hebben beide teams eigenlijk niet zoveel. Olhaco loopt 1 puntje in en heeft met nog 3 wedstrijden te gaan 7 punten achterstand op ons. Wij verliezen weer 1 puntje op Tjoba (die wonnen met 3-2 van Reflex)  en staan nu 5 punten achter op de koploper.

Een wedstrijd waarbij we 2 sets ons eigen niveau haalden en 3 sets niet. Teleurstelling overheerste. Maar we zullen de koppies omhoog moeten houden. Als we uit bij de nr. 3 verliezen met 3-2 waarbij we onder niveau speelden dan is er overduidelijk nog rek en zullen we de komende weken hard trainen om die 2e plek en pd in de wacht te slepen.

En volgende week kunnen we daar goede zaken doen. Dan komt Bolsward bij ons op bezoek. Zij staan nu 3e en de uitwedstrijd hebben we verloren met 3-1.

Voor onze wedstrijd aan speelt ons D2 om 16.30 hun kampioenswedstrijd!! Als ze met 3-1 winnen zijn ze nu al kampioen. Dus eerst D2 naar het kampioenschap schreeuwen en dan D1 ondersteunen! Allen van harte welkom!!!!!! 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.