Home / archiefcentraal / dansen met verstandelijke beperking tijdens veldtocht

dansen met verstandelijke beperking tijdens veldtocht

Danseres en danslerares Elsemieke van Elst verzorgt deze lessen. “Het is een droom van mij om in mijn dansschool Elle Dansé in Wijhe lessen te geven aan mensen met een verstandelijke beperking. In mijn school in Ommen geef ik deze al en dat is echt heel bijzonder.”

Toegankelijk
Elsemieke vervolgt: “Dansen is voor mensen een prachtige vorm van bewegen op muziek. Mensen met bijvoorbeeld het syndroom van Down houden vaak veel van muziek. Ik vind het fantastisch om met speciale lessen dansen voor ook deze doelgroep toegankelijk te maken.”

De danslessen voor mensen met een verstandelijke beperking vinden plaats in het kader van de culturele Veldtocht Olst-Wijhe. Op woensdag 15 en 22 maart kan iedereen met een verstandelijke beperking tussen 19.00 en 20.00 uur mee doen aan de danslessen in het SPOC. Deelname is gratis. Ervaring of het dragen van speciale kleding is niet nodig.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Elsemieke van Elst, via info@elledanse.nl of met Elleke Steenbergen via e.steenbergen@uthuus.nl. Kijk ook op www.uthuus.nl/veldtocht.html voor meer informatie over de tien dagen vol kunst en cultuur.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.