dalfsen wint in kampioensrace kwiek op rand van degradatie

Dat meldt RTV Oost.

In de eerste helft was het verschil klein en bij rust was het slechts 15-16. Kort na rust scoorde Dalfsen echter zes keer op rij en het beslissende gat was er. Quintus wist maar drie keer te scoren in de tweede helft en dus werd het 18-25.

Dalfsen blijft door de zege tweede met dus drie punten voorsprong op Quintus, dat nog een duel tegoed heeft. De nummers een en twee aan het einde van de kampioensgroep strijden onderling om de landstitel. VOC Amsterdam is de koploper. 

Kwiek op rand van degradatie
Voor Kwiek wordt het erg lastig om ook komend seizoen in de eredivisie te spelen. De ploeg verloor vanavond in de degradatiegroep met 30-21 bij V&L en is daardoor afhankelijk van andere ploegen om degradatie af te wenden. Als E&O morgen in Borne van Borhave wint is de degradatie een feit. Als Borhave wint is er nog een minimale kans voor Kwiek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.