d66 bustour op campagne in raalte

De komende drie weken komt de bustour langs meer dan honderd plaatsen voor duizenden gesprekken met mensen, flyeracties, werkbezoeken en andere activiteiten. D66-campagneleider en Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma is enthousiast over de tour: “De komende verkiezingen zijn voor Nederland de belangrijkste ooit. Van Maastricht tot Den Helder en van Sneek tot Terneuzen, voeren wij samen met alle lokale D66-afdelingen campagne voor goed werk, goede zorg en het beste onderwijs!”

De aankomende Tweede Kamerverkiezingen beloven erg spannend te worden. Campagneleider Sjoerdsma: “Het komt er nu op aan voor Nederland. D66 wil de grootste partij worden en om dat te bereiken, zullen we tijdens deze campagne geen regio overslaan. We willen dat op 15 maart iedereen weet waarom zij op D66 moeten stemmen.”

Het volledige schema van de bustour kunt u vinden op staging2.D66.nl/bustour.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.