Home / archiefcentraal / d66 avond over omgevingswet

d66 avond over omgevingswet

De omgevingswet moet een samenhangende benadering van de huidige wetten rond de leefomgeving mogelijk maken, procedures versnellen en verbeteren, de duidelijkheid van regels verbeteren en lokale besturen meer ruimte bieden voor eigen afwegingen. Maar staat dit niet op gespannen voet met de kwaliteit van de leefomgeving en rechtszekerheid?

Aart Karssen, voorzitter van de Thema-Afdeling Ruimte & Mobiliteit van D66, geeft zijn visie en Thomas Walder, D66 Wethouder van de gemeente Hellendoorn vertelt over zijn ervaringen. Het D-Café wordt voorgezeten door Peter Moorman, D66 gemeenteraadslid Raalte. Het programma duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Graag aanmelding via deventer.d66.nl/agenda. De entree is gratis. Iedereen is welkom. 

Lees ook

7.500 euro garantiesubisidie voor verhuizing Noaberhuus

WIJHE – Het Noaberhuus Wijhe krijgt van de gemeente Olst-Wijhe een eenmalige garantiesubsidie van maximaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.