college olst wijhe spreekt in holstohus over woningbouw

De economie trekt aan, er worden weer kavels uitgegeven in de wijk Zonnekamp. Maar wat voor woningen worden er gebouwd en wat voor woningen komen in het pand van de Rabobank? Of wil je weten wanneer er woningbouw komt op het Abersonterrein? Het is de bedoeling dat je op al deze vragen een antwoord krijgt tijdens het kernenbezoek.

Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Voorafgaand aan dit kernenbezoek heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Olst een overleg gehad met de directie van de gemeente Olst-Wijhe. Dinsdagmiddag 28 maart brengen het college van B en W en het bestuur van PB Olst voorafgaand aan het kernenbezoek, een bedrijfsbezoek aan het Thomashuis.

Woningbouw
De bezoekers van het kernenbezoek Olst krijgen op drie onderdelen informatie:
– De gemeente geeft een presentatie over de kaveluitgifte en woningbouw van de wijk Zonnekamp;
– SallandWonen geeft informatie over de ontwikkelingen en het proces voor woningbouw op het Abersonterrein;
– Martijn Holterman van Hannink Makelaars geeft informatie over de huurappartementen die worden ontwikkeld in het pand van de Rabobank.

Waarschijnlijk leven er nog veel andere vragen bij inwoners uit Olst over bijvoorbeeld de rondweg en ‘Olst mooier aan de IJssel’. Tijdens het kernenbezoek is er genoeg ruimte om ook die vragen te kunnen stellen aan PB Olst, de burgemeester en wethouders.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.